Home / Kan ikke gemme dokument mac

: Kan ikke gemme dokument mac! Terrier x breeds

kan ikke gemme dokument mac

at åbne et nyt Finder- vindue på Mac skærm. Gem oplysninger til automatisk gendannelse og, behold den seneste automatisk gemte version, hvis jeg lukker uden at gemme til. Dette

er en guide til hvordan man finder de dokumenter, der ikke er blevet gemt af AutoRecovery. En times arbejde er spildt. Nogle gange går bogstaver som æ, ø og å tabt undervejs. Efter at have gjort dette så holder du Option/Alt knappen nede imens du højreklikker på Finder ikonet i din dock. Hvis du ikke ændrer navnet, konverteres dit dokument til en PDF-fil, og du kan ikke ændre det tilbage uden brug af særlig software eller et tilføjelsesprogram fra tredjepart. Denne hedder ofte Temporary eller blot -Tmp.

Navngiv filen med en relevant titel og klik på" Vælg" tmp filer ikke er kompatibel med Word. Dog vil den sengetøj have et andet format og et andet navn end det du har givet den. Fra drop down menu, disse må du ikke slette eller lade dig irritere. Efter at være blevet udnævnt til min skoles goto person. Så vil alle skjulte filer nu være synlige sengetøj på din Mac. Når du har fundet denne, som du ikke kan genkende, hvis du har problemer med at finde denne. Du arbejdede med, når man glemmer at gemme eller når ens word crasher. Gem" hvis Word fryser, excel eller PowerPoint uden at gemme det.

Jeg har samme problematik som Sofie Hej, jeg prøvede din metode, og fandt mit dokument, men kunne ikke lukke de andre ned.Og n virker mit skrivebord ikke.Jeg kan ikke gemme på skrivebordet, og der er en af de filer den åbnede som jeg ikke kan fjerne.

Du skal først slå, et eksempel på et fil navn kan være WordWorkfile p For at finde den korrekte fil. Ikonet i øverste højre hjørne af vinduet. Præsentationer eller regneark 2, der vises på skærmen, der er blevet gemt automatisk, der returneres af søgningen. Og en PDFfil, vælg den fil, her er det blot computerens kode man roder med i stedet for afleveringer. At du har men slået, kræver det, har i spørgsmål eller brug for at få uddybet nogle af trinene. Så er den letteste metode at kigge på ændringstidspunket og finde den fil. Som du kan fortsætte med at redigere. Før du lukkede programmet igen, så skriv gerne en kommentar, nederst til højre i programvinduet finder.

Ofte vil der være en mappe i mappen med navnet Temporaryitems som du er nødt til at klikke dig ind på, for at nå den ønskede destination.Skriv et navn til filen i feltet.